bridge
 
Stad Gent

Clubviertallen 2024

Formule

Er wordt elke zitting een viertallentornooi gespeeld van ongeveer 30 giften in twee reeksen. De deelnemende ploegen kiezen zelf of ze willen spelen in de A-reeks of in de B-reeks.

Speeldagen

We spelen van maart t.e.m. september maandelijks één zaterdag met start om 14u

23 maart 2024
6 april 2024 
11 mei 2024 
15 juni 2024
13 juli 2024
10 augustus 2024
7 september 2024

 

NIEUW in 2024

  • we vragen niet meer om meteen voor de hele reeks in te schrijven, maar de kapitein moet de ploeg met vermelding van de spelers telkens inschrijven ten laatste de donderdag voor de sessie
  • gezien vorig jaar soms verwarring was rond de "sandeman nummers", zullen we de teams benoemen met de naam van de kapitein
  • kies zelf de reeks (dus geen stijgers en dalers)
    richtlijn bij de keuze is dat de A-reeks bedoeld is voor Nationale en Liga 1. Maar het staat iedereen vrij om hiervan af te wijken. Als een ploeg graag meedoet in de A-reeks om meer bij te leren, dan is daar geen enkel bezwaar tegen! Meer ervaren spelers zijn welkom in de B-reeks om tips te geven aan de minder ervaren spelers. Onze clubviertallen zijn in wezen trainingssessies.
  • Ook paren kunnen zich aanmelden. Deze worden dan door de tornooileider samengesteld tot viertallen en toegewezen aan een reeks.

De clubviertallen zijn niet enkel voor competitiespelers. Iedereen kan een team inschrijven of zich als paar aanmelden.

De clubviertallen zijn gratis voor alle leden. Niet-leden mogen ook opgesteld worden. Zij betalen de gebruikelijke 2.5 euro tafelgeld per persoon.

Bespreking giften

Voor aanvang van elke sessie zal telkens een korte bespreking van enkele interessante giften uit de vorige sessie of een korte les over een specifiek viertallen-onderwerp (bijv. safety play) gegeven worden.

Uitslag

De butlerresultaten met spelverdelingen en frequenties van elke sessie (A en B) zal je via de gewone uitslagen kunnen vinden. Voor de rangschikking van de teams wordt een aparte pagina voorzien (na sessie 1).

Inschrijven

Schrijf telkens in via deze link