bridge

Deelnemen BBO-tornooi

VOORBEREIDING

1. BBO-account aanmaken
Heb je nog geen gebruikersnaam bij Bridge Base Online, vraag er op voorhand een aan. 

Ga naar BBO, druk op de rode knop "Login/Register" en volg de stappen onder "Word lid (gratis)!"

Handleiding BBO-account aanmaken
 

2. Inschrijven op de deelnemerslijst
Om je in te schrijven stuur je een mail naar op bridge@unionsandeman.be (of organisator, zie http://www.bcdenbruel.be/BBO.shtml) met vermelding van:

  • je naam
  • je gebruikersnaam bij BBO
  • (je telefoon om je bij technische problemen te kunnen helpen)


Vooraf inschrijven via e-mail is enkel nodig als je voor de eerste keer meedoet. Doe dit ten laatste 2 uur voor aanvang van het tornooi.

Heb je zelf geen bridgepartner dan kan je uiteraard ook een mailtje sturen met je gegevens. De organisator zal je dan, indien mogelijk, een bridgepartner toewijzen. Spelen is dan enkel gegarandeerd indien een bridgepartner beschikbaar is en indien er geen bye ontstaat. 

 

3. Aankoop BBO-dollars (enkel voor avond-tornooien)

BBO laat voor nieuwe accounts (zoals de onze) geen gratis tornooien toe. De kostprijs voor deelname aan een betalend tornooi is 1.25 BBO-dollar (= 1.25 US$). Dat is het minimum dat we van BBO moeten aanrekenen. 

Om aan onze avondtornooien te kunnen deelnemen zal er dus minstens 1.25 BBO-dollar op je BBO-account moeten staan (en ook die van je partner). Je kan ook aanvinken dat je het tornooi van je partner betaalt.

Hoe BBO-dollars aankopen?

 

4. Bekijk ons reglement BBO-tornooien

 

DE DAG VAN HET TORNOOI

1. Test je login door aan te loggen op BBO 1uur op voorhand. Er zijn namelijk dubbele gebruikersnamen in omloop. Als het je op dat moment niet lukt om in te loggen, registreer je een nieuwe gebruikersnaam en kan je die nog aan bridge@union-sandeman laten weten.
 
2. Log ten laatste 15 min voor aanvang van het tornooi in om je aan te melden. 


Dat doe je als volgt (voor betalende tornooien klik je op "Alle tornooien" i.p.v. "Gratis tornooien"):