bridge

Sluiting club omwille van coronavirus UPDATE 7/5

Beste clubleden,

Ook in deze coronatijd en zonder fysiek contact, blijft onze club bestaan; weliswaar voor sommige afdelingen via online spelen, voor andere afdelingen lukt dit niet. We merken echter allen, dat los van de sportactiviteit het sociaal contact, het babbeltje aan de bar nodig is en dat we dit missen.

Uiteraard denken we aan de heropstart van onze club. De rvb heeft een werkgroep opgestart om deze voor te bereiden waarbij onze prioriteit ligt om de gezondheid van ons allen als risicogroep te vrijwaren. Vooreerst dienen we van de overheid de maatregelen te kennen ivm het openen van de horeca. Hoe lang het nog zal duren echter alvorens we weer veilig samen kunnen bridgen, kan niemand bij benadering voorspellen.

Omdat we het bridgen, noch mekaar zolang kunnen missen, organiseren we online bridge-tornooien via BridgeBase Online. Meer info over ons online aanbod vind je hier.

Momenteel ontmoet een kleine helft van onze leden elkaar online. Aan iedereen die nog niet online is: Stuur ons een e-mailtje op bridge@unionsandeman.be en laat ons weten dat we je mogen proberen helpen om online te kunnen deelnemen. 
(Online gaan is gemakkelijker dan bridgen)

Met vriendelijke groeten
Het bestuur