bridge
Bank Delen
Stad Gent

Bridgeweekend 2 tot 4 juni 2023

Datum & tijdstip
vrijdag 02/06/2023 - 09:00
Locatie
Valkenburg (NL)

 

Volledige programma: download de pdf

Inschrijvingsformulier: klik hier om te downloaden 

 

 

We vertrekken in de voormiddag met een luxe autocar vanuit Gent naar VALKENBURG (NL) waar we verblijven in HOTEL SCHAEPKENS VAN ST. VIJT, een sfeervol hotel vlakbij het centrum, dat de Limburgse gastvrijheid hoog in het vaandel draagt. Het familiehotel beschikt, naast comfortabele kamers, onder meer over een gezellige bar, een tuin met terrassen en een verwarmd binnenzwembad met saunafaciliteiten. En natuurlijk is er ook een ruime zaal waar we in alle rust kunnen bridgen.

Maar omdat je niet van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat kan kaarten (of toch??) hebben we enkele leuke uitstappen voorzien. Die bieden ook de gelegenheid om elkaar nog beter te leren kennen. We gaan naar een wijndomein, verkennen het gezellige en pittoreske Maastricht (facultatief) en bezoeken de typische mergelgrotten van Valkenburg (facultatief). Het volledige en gedetailleerde programma vinden jullie hier.

De prijs bedraagt 288 euro pp op basis van een tweepersoonskamer. Voor een single kamer is er een supplement van 65 euro. Daarvoor bieden we aan onze bridgende leden en hun partner heel wat aan: vervoer met luxe autocar, verblijf in halfpension met uitgebreid ontbijtbuffet en onbeperkt diner in buffetvorm, lunch op vrijdag en zondag en een rondleiding en wijnproeverij op Wijndomein Fromberg.
Er wordt ook elke dag een bridgetornooi georganiseerd en bij het afsluiten van het weekend wordt er geklonken op de winnaars.

Inschrijven is nog mogelijk: er zijn nog enkele plaatsen op de bus (informeer bij Anne Bontinck)

  • Download het inschrijvingsformulier, dit is een Word document, je kan het invullen via een computer (niet via telefoon of tablet) of afdrukken.
  • Ingevuld en ondertekend terug te bezorgen aan Anne Bontinck anne.bontinck@telenet.be of af te geven aan de tornooileider.
  • Er zijn bij de tornooileider ook inschrijvingsformulieren verkrijgbaar.

We willen erop wijzen dat het aantal plaatsen beperkt is tot 75 deelnemers en dat er slechts 15 single kamer beschikbaar zijn. Bij overschrijding van het aantal deelnemers of het aantal beschikbare éénpersoonskamers geldt de datum van betaling van het voorschot van 120 euro pp.

Wie inschrijft ontvangt later nog een mail met verdere info en praktische richtlijnen.