Wegbeschrijving

K. A. Union-Sandeman vzw

Kantienberg 5
9000 Gent
09 222 05 13

De Kantienberg is de straat die van het pleintje naast het Sint Pietersplein naar beneden loopt. Kijkend naar de Sint Pieters Abdij moet je naar rechts.

Als je van boven naar beneden komt, buigt het gedeelte van de straat waar de club is af naar links en volgt de contouren van de Sint Pieters Abdij. De ingang van de club is op de uiterste hoek van de abdij, tegen de Schelde.

Er staan in die omgeving wegwijzers naar het Geuzenhuis en Union-Sandeman is recht tegenover de ingang van het Geuzenhuis.

Komende van de beneden - waar o.a. Kinepolis is - ga je over het brugje over de Schelde. Dan is de nieuwbouw aan je linkerzijde de Artevelde Hoge School en  het oude gebouw aan je rechter kant het Geuzenhuis. Je moet dan voorbij het Geuzenhuis naar rechts afbuigen om bij de club te komen.

Parking: er wordt aangeraden om in de mooie ondergrondse parking onder het Sint Pietersplein te parkeren.

 

Eenvoudig en snel

Als je via de autosnelweg naar Gent komt volg je de richting "Gent Centrum". Je blijft bij het binnenkomen van Gent links aanhouden op de Fly-Over die je naar de stad leidt. Bij het naar beneden komen op die weg, heb je de eerste lichten, waar je naar links aslaat, vlak voor de lichten, en dan nogmaals linksaf aan de volgende lichten. Je rijdt dan even op de weg, in de tegenovergestelde richting van waar je komt, die je terug uit de stad en naar de oprit van de autosnelweg voert.  Die volg je maar 100m en je slaat onmiddelijk de eerste straat rechts in. Dat is de goede richting.

Je volgt die straat rechtdoor, voorbij de kruispunten en tot over het brugje van de Schelde.  Over het brugje rechtdoor (naar links is Kinepolis) rij je dan naar omhoog met aan de linker kant de Artevelde Hoge School en je draait dat de eerste straat scherp rechts in, vlak voor de muur van de St Pietersabdij. En beneden op de hoek is het.

Parkeren kan als je niet afdraait maar rechtdoor naar de ondergrondse parking van het St Pietersplein rijdt. 

 

 

Wegwijzer

Opletten: op Google wordt het gedeelte van de Kantienberg waar de club is met de naam "Voetweg" aangegeven !

klik hier voor een Google map